Twins

Twins is een kleine juwelenwinkel gelegen in Melle, België. Wij verkopen fantasiejuwelen en andere accessoires.

Neem een kijkje op de website


Abli

Via onze nieuwe website kan u meer te weten komen over het bedrijf Abli en onze werkwijze, één van onze verschillende projecten opvragen of recente realisaties bekijken.

Neem een kijkje op de website

.


Peter Boone Schilder & decoratiewerken vloerbekleding


BVBA VAN EXTERGEM Gebrs.


JURPLUS

JURPLUS ondersteunt organisaties bij hun personeelsbeheer en -beleid door het aanbieden van volgende dienstverlening:

  • Juridische ondersteuning
  • Opstellen van sociaal-juridische documenten
  • Begeleiding bij disciplinaire maatregelen
  • HR-interimmanagement 

Neem een kijkje op de website

Contacteer vrijblijvend Patrick van den Abbeel of Jurgen Detienne

.


Patisserie Vanlaethem

Het adres voor de heerlijkste broden, koeken en gebak in Aalst. Deze bakker beschikt over jarenlange ervaring en een enorme passie voor brood en patisserie. Profiteer er van door de heerlijkste broden te kopen bij deze warme bakker in Aalst.

Adres: Hofstade-Dorp 42, 9308 Hofstade

Gsm: 053/700.774   

Telefoon: 053/790.484

Stuur een mail

Bestel online via de website

.


Wienerberger

Wienerberger ontwikkelt energie-efficiënte en duurzame bouwmateriaaloplossingen die een betere levenskwaliteit geven. We streven naar een continue verbetering om de hoogst toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten. Tijdens het productieproces houden we rekening met mens, milieu en natuur.

Neem een kijkje op de website


DECO

Bij Deco Deuren vindt u prachtige binnendeuren. Volledig afgestemd op uw smaak en uw dromen.

Neem een kijkje op de website


Notariskantoor Benjamin Van Hauwermeiren


Bistrolee

Markt 21, Lede 9340 België

+32 53 43 44 33

Neem een kijkje op de website

.


Den Boterhoek

Bij eethuis Den Boterhoek is iedereen van harte welkom,Of u nu graag vertoeft op ons terras waar de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin,of liever gezellig tafelt met vrienden in een authentieke sfeer, dan is Den Boterhoek de perfecte plaats!
Ons interieur laat u wegdromen in de tijd van toen.

Neem een kijkje op de website

Online reserveren

Telefonisch reserveren: +32 52 42 36 25

.


Bouwonderneming Guy De Vreese

Adres:

9520 Vlierzele (Sint-Lievens-Houtem)
Oordegemstraat 30

Gsm: +32 53 62 72 72 of +32 495 29 13 16

Telefoon: 0454813501

Stuur een mail

Neem een kijkje op de website

.


Bouw- en tegelwerken Van Boxtael Joeri

Van Boxstael Joeri is gespecialiseerd in plaatsing van vloeren, tegels, natuursteen en terrasvloeren. Wij zijn u ook graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren deskundigheid, discipline en maatwerk. Dus voor de plaatsing van vloeren en tegels alsook bij de bouw, verbouwing of onderhoud aan uw woning bent u bij Van Boxstael Joeri aan het juiste adres. Op basis van uw specifieke eisen en wensen wordt uw project ontwikkeld en gerealiseerd.

Neem een kijkje op de website


CPO

CPO is een expert in boekhouding, accountancy en fiscaliteit. Voor starters, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen. Al zijn we meer dan enkel uw boekhouder of accountant. Wij bieden u een full-service die veel verder gaat dan cijfers.

Neem een kijkje op de website

.


FOCA

Er is één ding waar we allemaal nood aan hebben: een plek in huis om tot rust te komen, om creatief te zijn, maar vooral een oord om jezelf te zijn. Bij Foca concentreren we op de innerlijke jou. De ziel is de spirituele component van de mens. Het centrum waar verschillende emoties versmelten.

Een Foca-keuken is de ziel van je huis. Een plaats waar vreugde en liefde elkaar tegenkomen: vreugde van het gezin en liefde voor het koken. Dit geeft ons zuurstof en maakt ons gelukkig. Van keuken tot interieur, Foca legt de focus op jou. Bij ons kom je voor een persoonlijk traject met gevoel voor partnership. Een eindproduct met de reflectie van jouw waarden. Ontdek de ambacht en drive van Foca, een keuken op jouw maat en ritme.

Neem een kijkje op de website


Fruythof BVBA

Afsluitingen Fruythof is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande afsluitingen en poorten. Verder kunt u bij ons terecht voor betonplaten, maar ook voor sierhekwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een jonge, dynamische onderneming met een eigentijdse aanpak en creatieve geest.

Een team van enthousiaste medewerkers staat bovendien tot uwer beschikking om u op een zo efficiënt mogelijke manier te dienen. Bijgevolg streven wij steevast naar een bovengemiddeld resultaat en gaan dan ook met de grootste zorg te werk. Hierboven leveren wij een snelle en bovenal betrouwbare service aan een eerlijke prijs.

Neem een kijkje op de website


Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie van vleeswaren.

Neem een kijkje op de website

.


Bosmans haarden

Als haarden- en interieurbouwer willen we een meerwaarde betekenen in hedendaagse interieurarchitectuur. Onze baseline “towards visually silent interiors, made in Belgium” gebruiken we niet zomaar, hierin schuilt onze volledige bedrijfscultuur.
Tot rust komen in je huis, bij je haard, visuele rust. Daar doen we het voor. Laat je inspireren door onze wereld, ontdek onze projecten, expertise en kunde. 4 generaties haardenbouwers, 120 jaar know how en vakmanschap. Onze website, magazines en boeken zijn het verlengde van onze ambitie.

Puur. maatwerk. comfort. beleving.

Neem een kijkje op de website


Linea Trovata

Investeren in duurzame energie is de énige weg naar een leefbare toekomst. Linea Trovata biedt u de beste prijs/kwaliteitsverhouding.  Ontdek de mogelijkheden en verzeker U van kwaliteit die de tijd doorstaat!

Neem een kijkje op de website

.


Lawstone advocaten

Lawstone advocaten is een gespecialiseerd kantoor in vastgoedrecht dat bekend is in de sector en een aangename werkomgeving biedt met doorgroeimogelijkheden voor gedreven advocaten/stagiairs.

Neem een kijkje op de website

.


El rico

El Rico lighting is meer dan alleen een lichtspeciaalzaak. Wij staan garant voor de invoer en verdeling van duurzame verlichtingscollecties, zowel technische, industriële, decoratieve als architecturale verlichting. Ons ervaren lichtteam maakt deskundige studies voor lichtspeciaalzaken, architecten, interieurarchitecten en studiebureaus.

Neem een kijkje op de site

.


ARCHITEAM

ARCHITEAM BVBA is als multiprofessioneel architectenbureau actief binnen alle dienstgerelateerde disciplines van de bouwwereld. Onze klanten en bouwplaatsen situeren zich over de 3 gewesten; de werven zijn vaak, maar niet uitsluitend (semi-) industrieel geïnspireerd.

Ons motto ‘Naar een TotaalArchitectuur’ illustreert onze sterkte: binnen het kantoor een oplossing bieden aan elk vraagstuk dat ‘bouwen’, in welke vorm dan ook, met zich meebrengt. Naast architectuur betekent dit ook dienstverlening op het vlak van planologie, interieur, bodem, milieu en milieuvergunningen, socio-economische vergunningen, stabiliteit, gebouwentechnieken, veiligheid en preventie, energieregelgeving, financiële studies, …

Neem een kijkje op de website


Bistro onder den toren

Bistro Onder Den Toren is een trendy eetgelegenheid waar je kan genieten van een vlotte middaglunch, heerlijke à la carte gerechtjes, een marktmenu en een gastronomisch menu. Laat Uw smaakpapillen verwennen en vertoef er in de gezellige Oosterzeelse sfeer.

De wijnpassie van eigenaar Koen Brackenier vormen samen met de heerlijke eerlijke keuken een ideale formule als wijnbistro. Een ruim assortiment van wijnen (geselecteerd op kwaliteit en finesse, gemaakt door wijnboeren met eerbied voor de natuur en het product en met een kleinschalige productie) vullen onze rijke wijnbijbel.

Neem een kijkje op de website


Brasserie Manjefiek

Deze eigentijdse brasserie staat garant voor een degelijke keuken met eerlijke gerechten en een vriendelijke bediening. Hier geldt geen strenge etiquette. Lekker eten of gewoon iets drinken in een gezellige no-nonsense sfeer is ons streefdoel. De kaart laat u royaal kiezen. Van een snelle snack of lunch tot een lekker stukje vlees of vis. De chef en zijn keukenteam laten u kennismaken met een gevarieerde wereldkeuken, met pure passie bereid.

Ook werken wij met seizoensgebonden suggesties waar u zeker en vast iets weten uit te pikken. De gastvrouw zorgt voor een hartelijk onthaal en leidt de zaal in goede banen. Verder kunt u rekenen op een vlotte en vriendelijke bediening. Aan de allerkleinsten besteedt men trouwens graag wat extra aandacht! Ook zijn al onze gerechten zijn afhaalbaar!

Neem een kijkje op de website


VAN LIMBERGEN Bouwmaterialen en toebehoren


Café ‘t Duifken

Openingsuren:

Maandag: 14u-…

Dinsdag & Woensdag: gesloten

Donderdag: 14u-…

Vrijdag: 14u-…

Zaterdag: 11u-…

Zondag: 10u-13u30 en 17u-…

Aangename sfeer in een gezellig kader.

Steeds welkom.

Telefoon: 053 77 47 26


Van Malderen BVBA


ALL KEEP DHZ

Adres:

Gentsesteensweg 335

9240 ZELE

Openingsuren :

Maandag tot en met zaterdag

9:00 – 12:00 en van 13:00 tot 18:00

Telefoon: 093675776

Stuur een mail


Garage De Beule


Dierenspeciaalzaak Van Extergem Johan


Transportfirma Martens-Verougstraete


Renovatiebedrijf Diamond BVBA


KBC


Tuinaanleg & onderhoud Turgeon


HVH Systems IT-Service Hardware & Software

Uw Service partner voor pc, laptop, printer, tablet, … zowel voor particulieren als bedrijven. Reeds 30 jaar de referentie in de regio! Interventies op verplaatsing of in onze eigen technische dienst. Ontdek onze nieuwe zaak te Schoonaarde. Steeds groot aantal producten op voorraad, laptops vanaf 359€! Neem een kijkje op www.hvhsystems.be voor meer info en recente promoties.


Steenhouwerij Valck


MPS Aluminium

Adres:

Bredestraat 81, 9041 Oostakker

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00

Enkel op afspraak

Telefoon: +32 477 40 11 41

Stuur een mail


VAN IMPE BART


TAMARA VAN DE WALLE – Flowers & Dreams


BRICON


JURI

Contact kantoor

Adres: Industriestraat 21, 9240 Zele

Tel: 052 / 45 . 07 . 17

Openingsuren: Maa – vrij: 8:00 – 17:30

Neem een kijkje op de website


DKE


WE PRINT

Laat ook uw website/logo hier verschijnen!

Wilt u uw bedrijf hier ook laten promoten?

Contacteer arthy.brantegem@outlook.com