Persbericht Kleine Halve Fondvluchten Oost-Vlaanderen weekend 11-12 juni 2016

Er werd reeds een mededeling in de media verspreid in verband met een verplaatsing van de halve fond vluchten uit Souppes naar vrijdag.

Gezien het praktisch niet mogelijk is om alle duiven van Oost-Vlaanderen Kleine Halve fond op vrijdag te laten vliegen is de bestuursraad van Oost-Vlaanderen spijtig genoeg  terug moeten komen op deze beslissing.  Net als in Vlaams Brabant (Sector 2 en 3), West-Vlaanderen en Antwerpen is het niet mogelijk om in deze korte tijdspannen de lossing op vrijdag te organiseren.  Ook willen we de Oost-Vlaamse liefhebbers gelijk behandelen en kampioenschap vervalsing niet in de hand werken.

Namens de Bestuursraad Oost-Vlaanderen

[embeddoc url=”http://www.land-van-aalst.be/wp/wp-content/uploads/2016/06/SOUPPES-KO-11-JUNI-2016.pdf” viewer=”google”]

Circulaire Souppes-s-Loing KO 11 juni 2016

Je zou ook interesse kunnen hebben in